Badeværelse

Alle løsninger inden for badeværelset

Hos VVS Silkeborg tilbyder vi alle slags løsninger inden for badeværelset. Både totalløsninger til dit nye badeværelser eller renovering af det gamle, samt mindre installationer, udskiftninger eller reparationer af det nuværende inventar. Vigtigst af alt, skal alt på badeværelset fungere optimalt. Badeværelset sætter ramme for hverdagen ved at være det første og sidste rum man ofte befinder sig i. Derfor er det vigtigt at have et funktionsdygtigt badeværelse, så man altid starter og slutter dagen på bedste vis. Vi tilbyder badeværelsesløsninger med krav om høj funktionalitet og kvalitetsbevidsthed, så du kan være sikker på, at du får et driftssikkert badeværelse. Dette gælder både for private og erhvervsboliger. Endvidere benytter vi os af anderkendte og kvalitetssikrede mærker såsom Ifö, Grohe og Gustavsberg.

Badeværelset sætter ramme på hverdagen og derfor ønsker mange at sætte sit eget præg på badeværelset, så det er et rart sted at være. Som sagt sørger vi for funktionsdygtigheden på badeværelset, men vi står også klar til at opfylde eventuelle æstetiske ønsker, som du kunne have. I badeværelset er der utallige muligheder for at udfolde sine gode ideer og drømme, og vi glæder os til at hjælpe med at opfylde dine badeværelsesdrømme. Vi hjælper gerne med inspiration og vejledning i alt fra varme i gulvet til design og indretning af dit badeværelse.

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud

vvs silkeborg badeværelse afløb

Udskiftning af toilet eller montering af håndvask?

Er dit toilet i stykker eller trænger det blot til udskiftning? Vi hjælper gerne med at finde den rette model til dit badeværelse, eller udskifter dit gamle Ifö toilet med et nyt. Vi tilbyder også modeller af Gustavsberg toilet. Ydermere kan vi udskifte og montere reservedele som for eksempel toiletbræt eller cisterne. Udover toilet kan vi tilbyde installation af vandhane og/eller håndvask. Vi opsætter både almindelige og dobbelt håndvaske. Funktionalitet er essentielt på badeværelset, og derfor skal badeværelsesinventar installeres ordentligt, så det står fast, fungerer optimalt og holder tæt. Vores fagfolk godkender først opgaven, når løsningen er kvalitetssikret, og kunden er tilfreds med resultatet.

Skal du have nyt badekar?

Hos VVS Silkeborg har vi et stort udvalg i badekar, så du kan få netop den model, der passer til dig og dit badeværelse. Vi forstår nemlig betydningen af et badekar, som man også kan slappe af i. Derfor tilbyder vi levering og installering af mange typer badekar. Eksempelvis hjørnebadekar, siddebadekar, spabad og boblebad. Du kan også vælge mellem et fritstående eller indbygget badekar. Hvilket badekar du bør investere i, afhænger af dit behov og plads på badeværelset. Hvis det er et mindre badeværelse, skal badekarret måske også fungere som brusebad. Professionel installation af bad og badekar er vigtigt, ift. at undgå problemer med rørføring og afløb.

vvs silkeborg vvs silkeborg badeværelse badekar
vvs silkeborg badeværelse bruser

Brusere og brusesystemer

Hos VVS Silkeborg har vi ligeledes et stort udvalg af brusere og brusesystemer, så vi har helt sikkert den rigtige løsning til dig og dit badeværelse. Vi tilbyder både levering, montering og installation af inventar fra anerkendte mærker som Damixa og Hansgrohe. Udover opsætning af nyt brusesæt, kan vi også udskifte eller reparere den nuværende bruser og brusesystem, hvis det er slidt eller gået i stykker. Vores fagfolk har blandt andet kompetencer inden for udskiftning af brusearmatur, brusehoved og bruserslanger, samt tilkobling af et Hansgrohe blandingsbatteri. Uanset opgavens omfang, garanterer vi en løsning, som kan holde mange år ud i fremtiden.

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud