VVS-entreprise

Silkeborgs lokale VVS-entreprenør

Hos VVS Silkeborg udfører vi entreprise løsninger i alle størrelser – både mindre VVS-entrepriser og fagopgaver til avancerede installationsopgaver. Med vores mange års erfaring i faget, kan vi garantere løsninger med kvalitet og service i højsædet. Vores arbejde som VVS-entreprenør går først og fremmest ud på at styre og udføre al VVS-installationsarbejde i entreprisen. Vores sekundære mål er at rådgive kunden mod de rigtige løsninger inden for vores fagområde. Begge dele gør vi med stor faglig stolthed og vi har mange ambassadører ude i Midtjylland, i form af tilfredse kunder. Der er fokus på kunden hele vejen gennem processen, så kunden får sine behov og ønsker realiseret. Dette er gældende uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller entreprisevirksomhed. Vi kan guide dig gennem processen, så der undgås eventuelle usikkerheder eller vanskeligheder ved forløbet. På den måde får du et resultat, som hverken er for uoverskueligt eller omkostningskrævende.

Vores team er sammensat af professionelle og autoriserede VVS’ere, installatører, håndværkere og blikkenslagere m.fl., som tilbyder kompetencer inden for alle afkroge af VVS-håndværket. Her i blandt traditionelt VVS, blikkenslagerarbejde samt energioptimering og varme. Hvis du som bygningsentreprenør, bygherre eller privat står og mangler en kompetent VVS-entrepriseløsning, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud i forbindelse med licitation og udbud.

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud

vvs silkeborg teknik

Fag-, hoved- eller totalentreprise?

Der er flere former for entreprisearbejde, men hvilken type har du og dit projekt behov for? Her er det nødvendigt at være realistisk omkring både omfanget af opgaven og egne evner, så man bedre er i stand til at vælge de rigtige rådgivere og håndværkere. Valget er mellem fagentreprise, hovedentreprise eller totalentreprise. Store projekter er oftest ført som totalentreprise. Her har du en hovedentreprenør som styrer underentreprenører, byggeri og økonomi. Ved en fagentreprise styrer du projektet alene, mens du i samarbejde med en hovedentreprenør styrer projektet i en hovedentreprise. Tag kontakt og snak med vores entrepriseleder, som vil guide dig til de rigtige beslutninger, så dit projekt kommer på rette vej.

Entreprise til både privat- og erhvervsbyggeri

Hos VVS Silkeborg har vi mulighed for at tage projekter i alle størrelser og afskygninger. Det er lige fra små-byggerier for private til langtidsvarige erhvervsbyggerier. Med kompetencer inden for installation, tætning, tilslutning og så videre, kan vi udføre alt inden for VVS i dit entrepriseprojekt. Derudover tilbyder vi også rådgivning, så du hverken kommer på dybt vand med VVS-arbejdet eller projekthåndteringen. VVS Silkeborg er klar hele vejen gennem processen. Det kan både være projekter, hvor du har brug for en fagentreprenør til at indlede og udføre avancerede VVS-installationer, eller en totalentreprise, hvor vi står for en mindre del af entrepriseløsningen.

vvs silkeborg blikarbejde taginddækning
vvs silkeborg udførsel

Få et tilbud på udbud og licitation

Har du behov for en entrepriseløsning eller et licitationstilbud? Hvad enten du er bygherre, bygningsentreprenør eller privat, så står VVS Silkeborg og vores autoriserede team af VVS’ere parate til at hjælpe med både udbudsarbejde og licitation. Hos VVS Silkeborg garanterer vi, at vores autoriserede håndværkere leverer et exceptionelt stykke arbejde med højt kvalitet- og serviceniveau på alle områder inden for VVS-faget. Har du eller din organisation et konkret udbudsmateriale, hvor du søger en VVS-entreprenør til en licitationsrunde, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Fremsend din projektinfo til os på kontakt@vvssilkeborg.dk, så kvitterer vi med et godt tilbud.

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud