Blikarbejde

Installation, afledning og tætning

Hos VVS Silkeborg tilbyder vi en lang række af opgaver med installation, afledning og tætning inden for blikarbejde. Vores team af certificerede blikkenslagere står klar til at hjælpe dig med dette. Vores kompetencer spænder sig bredt – blandt andet inden for forskellige typer inddækning, nedløbsrør og tagrender samt taglægning og facadebeklædning. Alle førnævnte typer service til tag og facade er essentielle elementer, når det gælder vedligeholdelsen af din bolig eller erhvervsejendom. Hvorfor er det vigtigt? De danske vejrforhold er ikke milde mod boligens facade. Regn og blæst sætter sine spor på facader og overflader, og et sløjt udført blikarbejde kan have konsekvenser. Oftest i form af vandskader i konstruktionen.

Med et godt og veludført stykke blikarbejde, kan mange skader forebygges. Det er derfor vigtigt at få lavet en funktionsdygtig regnvandsafledning og tætte inddækninger. På den måde bliver din bolig modstandsdygtig mod vind og vejr. Endvidere får boligen en længere holdbarhedsdato, og du sparer penge ved at undgå dyre reparationer. Vi kan også reparere skaderne, hvis det er for sent og skaden allerede er sket. Det gør vi på mest effektiv og fremtidssigtet vis. Vores første prioritet er kvaliteten, men det skal ikke kun være funktionsdygtigt. Vores professionelle blikkenslagere fokuserer samtidigt på at opfylde kundens æstetiske krav. Det er vigtigt for os at levere en facade, som passer til kundens ønsker og behov.

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud

vvs silkeborg blikarbejde zinkinddækning

Tag- og facadebeklædning

Tag- og facadebeklædning er oftest den mest visuelle del af ejendommens ydre. Ny beklædning på facade og/eller tag er en måde, hvorpå din bolig kan få nyt udseende og ikke mindst en forbedret holdbarhedsdato. Vi giver dig muligheden for at sætte dit eget personlige præg på boligens ydre, og med de rigtige materialer og vores professionelle fremgangsmåde, sørger vi for, at din bolig holder mange år i fremtiden. Når taget eller facaden skal skiftes, er det vigtigt at tænke på materialerne i forhold til holdbarhed og vedligeholdelse. Eksempelvis kan du til facadebeklædning vælge materialer som kobber og zink. De er holdbare og vedligeholdelsesfrie, og derfor populære valg. Kobber patinerer over tiden, så på den måde vil du få en bolig, som aldrig får et kedeligt udtryk. Zinkbeklædning har derimod et tidsløst udseende, som altid vil passe ind.

Inddækning af murkrone, stern og skotrende m.fl.

Vi tager os også af forskellige inddækninger blandt andet murkrone-, stern-, skotrende- og skorstensinddækninger, som er nogle af de typiske. Inddækninger er med til at sikre tagets tæthed, så du undgår et utæt tag. De laves alle steder, hvor to eller flere bygningsdele mødes. Selvom inddækninger er en mindre del af bygningsfacadens udseende, er det dog en essentiel del i sikringen af tætheden på boligen og byggematerialernes levetid. Det er især vigtigt i det danske vejr. En tæt inddækning sørger nemlig for, at regn og sne undgår at trænge ind i tagkonstruktionen. Derved undgås vandskader, svamp og råd og ikke mindst dyre reparationsregninger.

vvs silkeborg blikarbejde inddækning kvist
vvs silkeborg blikarbejde tagrende

Tagrender, nedløbsrør og regnvandsafledning

Tagrender og nedløbsrør er oftest ikke en særlig stor del af en boligs ydre udseende, men dog en vigtig del af en boligs vedligeholdelse og holdbarhed. En simpel løsning til at beskytte ejendommens facader og overflader er at have en effektiv regnvandsafledning. På den måde undgås fugt og vandskader i boligen, der i nogle tilfælde også kan have indflydelse på varme og indeklima. Tagrender og nedløbsrør gør, at de store mængder regnvand, vi får i Danmark, ledes væk fra tag, facader og overflader. Vi tilbyder både reparation, udskiftning og opsætning af nye tagrender, samt nedløbsrør og nedløbsrør tilbehør. Derudover kan vi også hjælpe med mindre opgaver, eksempelvis hvis nedløbsrøret er stoppet eller tagrenderne er fyldte.

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud